Önéletrajz és Motivációs levél

Önéletrajz


Szeretnél egy igazán jól megírt Önéletrajzot? Kitől kaphatnál jobb tanácsot, mint egy HR szakembertől, akinek napi szinten több önéletrajz megy át a keze alatt!? Meríts ötletet a lent felsorolt tanácsainkból, vagy használd önéletrajzmintánkat. Segítünk abban, hogyan tudod a jól bemutatni legfontosabb tapasztalataidat, tanulmányaidat. Iránymutatást kapsz azzal kapcsolatban is, hogyan érdemes kiemelni a kulcsfontosságú készségeidet úgy, hogy arra egy szakmabeli felfigyeljen.És ne feledd, hogy az Önéletrajz és a Kísérőlevél egy párost alkotnak. Nézd meg jelenlegi állásajánlatainkat és ideiglenes pozícióinkat nem csak diákoknak! 


Kísérőlevél


A kísérőlevél elengedhetetlen lehet az állásra való jelentkezéshez. Megtudhatod, hogyan írj egy tökéletes sablont, amivel helyzetelőnybe kerülsz a többi jelentkezővel szemben!Elmondjuk azt is, hogy miért nem jó ötlet mindenhova ugyanazt a kísérőlevelet küldeni, és azt is hogyan keltheted fel a HR-s figyelmét. Elmondjuk, hogy mik a legtipikusabb hibák amiket a jelentkezők vétenek a kísérőlevél írásakor. 

Nézd meg, hogyan tudsz igazán jó Önéletrajzot írni. Tekintsd meg jelenlegi állásajánlatainkat és ideiglenes pozícióinkat nem csak diákoknak!